202014Aug

Цветно принтиране при нас!

Голяма част от вас сигурно не са се замисляли над това, че върху копирните услуги се крепи цяла една епоха. Да, това е метафорично казано, но се помислете сами, че навсякъде около вас непрестанно се използва цветно копиране или принтиране, както и ред други полезни услуги. Вземете дори за пример фирмите, които трудно биха могли…

Прочетете още:
202014Aug

Защо да ползваме копирни услуги?

Съвременните дигитални услуги се развиват със скоростта на светлинната. Трудно бихме могли дори да си представим, колко голямо ще е разнообразието им в сравнение с преди десетина години. В 21 век всеки един от вас може да се възползва от удобните и полезни копирни услуги, за да принтира някакъв учебник или пък да сканира документ….

Прочетете още:
92014May

-15% намаление на цветно принтиране и копиране през месец Май

Скъпи клиенти, Посетете ни през месец Май и ще получите 15% отстъпка от цветното принтиране и копиране на всички формати, които предлагаме. Офертата е валидна при заявяване на поръчка от формата за контакти 

Read More
252013Nov

Всеки пети чертеж безплатен!!!

Скъпи клиенти, През месец Ноември и Декември при направена от вас поръчка за плотиране на чертежи черно-бяло ви подаряваме едно безплатно копие на всеки 5 чертежа. Не губете време и се свържете с нас сега.

Прочетете още:
212013Oct

Заявки неработни дни

Скъпи клиенти, Ако желаете да изпълним ваша поръчка и в неработни дни може да се свържете с нас предварително за да обсъдим вашата заявка. Благодарим ви за разбирането.

Прочетете още: